29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Şubat 2020, Cuma 15:24

15 YIL CEZASI OLAN FİRARİ SAHTE KİMLİKLE TORBALI'DA YAKALANDI

Birçok ilde hırsızlık ve dolandırıcılık suçu işleyen ve 18 ayrı dosyadan yakalama kararı olan İ.C. Tepeköy Mahallesi’nde sahte kimlikle yakalandı.  Şahsın 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi

15 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNUYOR

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği gelen ihbar doğrultusunda farklı illerde suç işlemiş veya cezaevinden firar ederek saklanmak için Torbalı’yı tercih eden şahıslara kelimenin tam anlamıyla göz açtırmıyor. Ekipler gelen ihbarlar ve yaptıkları uygulamalar ile suçluların ilçede saklanmalarına imkan vermiyor. İlçe merkezinde yaşayanların huzur ve güvenliği için özverili bir şekilde faaliyetlerini sürdüren polisler, hırsızlık suçlarından aranan şahsı tespit etti.

18 AYRI SUÇTAN DOSYASI BULUNUYOR

Bodrum, Aydın, Salihli, Germencik başta olmak üzere farklı bölgelerde ev, iş yeri ve camilerden hırsızlık yapan İ.C. isimli şahsın bir süredir Tepeköy Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede yaşadığını belirlendi. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli polisler şahsa kimlik sorgusu yaptı. Yanında kimliğinin olmadığını belirten şahıs, farklı bir isim söyledi. Şahsın çelişkili ifadeleri üzerine parmak izi kontrolü yapıldı. Yapılan araştırmada İ.C.'nin 18 ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve son 4 yıldır da cezaevi firarisi olduğu belirlendi. İ.C. yapılan işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.