18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

7 Haziran 2017, Çarşamba 15:37

17 YAŞINDA AMA FİYATI 5 MİLYON EURO

Altınordu’nun Torbalı sahasında yaptığı çalışmalardan dolayı Torbalı’nın da yakından tanıdığı 17 yaşındaki kale bekçisi Berke rekor fiyatıyla dudak uçuklattı.

Altınordu’nun Torbalı sahasında yaptığı çalışmalardan dolayı Torbalı’nın da yakından tanıdığı 17 yaşındaki kale bekçisi Berke rekor fiyatıyla dudak uçuklattı. ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, A Milli Takım kadrosunda yer alan 17 yaşındaki kalecileri Berke Özer'in bonservis ücretini 5 milyon Euro olarak belirlediklerini açıkladı.Genç file bekçisine talip olan 3 büyük Avrupa kulübü ile görüşme halinde olduklarını söyleyen Başkan Özkan, "Bu kulüplerden biriyle anlaşsak bile, Berke 18 yaşını doldurmağı için 1 yıl daha Altınordu'da forma giyecek. Şimdiden 1.5 milyon Euro öneren bir kulüp var. Kapıyı 5 milyon Euro'dan açtık fakat indirim yapabiliriz" diye konuştu. Berke Özer eğer anlaşma sağlanırsa Torbalı’nın sahasından Avrupa’nın devler ligine gidecek.

DÜNYA DEVLERİ ONUN PEŞİNDE

Bir süredir adı İngiliz devi Manchester City ile anılan Berke'ye İspanya, Almanya ve Hollanda'dan da teklif geldiği öğrenildi. Görüşmelerin devam etmesi nedeniyle bu aşamada kulüp ismi açıklamasının etik olmayacağını ifade eden Başkan Özkan, Muslera'ya benzettiği genç eldivenin üçüncü bir takıma satışından yüzde 30 pay alacaklarını anlattı. Bucaspor'da futbola başlayıp, Altınordu'da profesyonel olan 2000 doğumlu Berke Özer, U15, U16 ve U17 milli takımlarında 22 kez forma giydikten sonra A Milli Takım'a alındı.