26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

29 Mayıs 2017, Pazartesi 14:50

5 FUTBOLCUYA SARI HOCAYA KIRMIZI KART

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, hafta sonu karşılaştığı Gümüldürspor ile berabere kaldı. Golsüz tamamlanan maça, hakemin Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü aleyhine verdiği kararlar damga vurdu.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, hafta sonu karşılaştığı Gümüldürspor ile berabere kaldı. Golsüz tamamlanan maça, hakemin Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü aleyhine verdiği kararlar damga vurdu. Ayrancılar ekibine yönelik tam beş sarı kartın çıktığı maçta, Teknik Direktör Ahmet Hamdi Gülpınar ise kırmızı kart görerek tribüne gönderildi. Hakemin kararları Ayrancılar’ın taraftar grubu alan Triyandalılar’ı tribünde çıldırttı. Yaşanan gerginliklerden dolayı kolay kazanabileceği maçta berabere kalan Ayrancılar GSK, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etme şansını kaçırdı.

LİDERLİĞİ 3 TAKIM PAYLAŞIYOR

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Gümüldürspor ile berabere kalarak puanını 41’e yükseltti. 38 puanla ikinci ve üçüncü sırada olan Selçuk Çamlıkspor ile Selçuk Gençlikspor rakiplerini yenerek 41 puana yükseldi. Böylece birinci sırayı üç takım birden paylaşmış oldu. Son haftaya her üç takımda lider olarak girecek. Şampiyon, son hafta belirlenecek. Ancak şampiyonlukta avantajlı olan taraf temsilcimiz Ayrancılar GSK. Ayrancılar ekibi, ikili averajda her iki takımdan da üstün olduğundan dolayı şampiyonluk için üç puan alması yetecek. HASAN DEMİR