28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

4 Şubat 2017, Cumartesi 09:03

AK PARTİ KADIN KOLLARININ YENİ BAŞKANI GAZETEMİZE KONUŞTU'' DAHA AKTİF OLACAĞIZ ''

AK Parti İlçe Teşkilatı'nın çiçeği burnunda Kadın Kolları Başkanı Betül Karacalar, çalışmalara hızlı başladı

AK Parti İlçe Teşkilatı'nın çiçeği burnunda Kadın Kolları Başkanı Betül Karacalar, çalışmalara hızlı başladı. Selefi Sevil Duran'ın görevden alınmasıyla yönetiminde düşmesi nedeniyle Karacalar yeni yönetimi kurmak için çalışmalara başladı. AK Parti ve Torbalı için çalışacak olan en iyi yönetim kadrosunu kurmak için çalıştıklarını ifade ede Başkan Karacalar, gazetemiz aracılığıyla çağrıda bulunarak görev almak isteyen tüm AK Partili kadınların müracaat etmesini istedi. Karacalar, yeni yönetim listesinin önümüzdeki hafta sonunda belirleneceğini söyledi.

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK

" Önümüzdeki hafta sonunda AK Parti'nin yeni ilçe kadın kolları yönetiminin belirlenmesinin ardından hızla referandum çalışmalarına hazırlanacaklarını söyleyen Betül Karacalar, Torbalı'nın 60 mahallesini sokak sokak gezeceklerini ve tüm vatandaşlara ulaşacaklarını söyledi. Karacalar, "Aktif bir kadın kolları yönetimi olacak. Partimiz ve ülkemiz için canla başla mücadele edeceğiz. Her vatandaşımızın tek tek kapısını çalacağız. Partimizin kapısı da daima herkese açıktır" dedi.

BETÜL KARACALAR KİMDİR?

AK Parti Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Betül Karacalar, Ziraat Yüksek Mühendisi olarak görev yapıyor. 1982 İzmir doğumlu olan Karacalar, evli ve iki çocuk annesi. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde 2005 yılında lisans eğitimini, 2007 yılında ise yüksek lisansını tamamlayan Karacalar, mesleğini 9 yıldır Torbalı'da icra ediyor.