19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

9 Mart 2017, Perşembe 08:44

AKKAŞ'IN BAŞKAN VEKİLLİĞİ OLUMLU TEPKİLER ALIYOR

Hem Torbalı Belediye Meclis Üyesi hem de İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Sıla İlgi Akkaş, geçtiğimiz hafta gerçekleşen İBB Mart ayı meclis toplantısına başkanlık etmişti.

Hem Torbalı Belediye Meclis Üyesi hem de İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Sıla İlgi Akkaş, geçtiğimiz hafta gerçekleşen İBB Mart ayı meclis toplantısına başkanlık etmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu toplantıya katılamadığı için Kocaoğlu'na vekalet eden Sıla İlgi Akkaş, İBB meclisinde övgüler almış ve CHP grubu tarafından bir sonraki divan başkanının kadın olması temennisinde bulunulmuştu. Sıla İlgi Akkaş, Torbalı Belediye Meclisi'nden de övgü aldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Akkaş'ı tebrik ederek kendisini tekrar o koltukta görme temennisinde bulundu.

O KOLTUKLAR UĞURLUDUR

Sıla İlgi Akkaş'ı tebrik eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi koltuklarının uğurlu olduğunu söyledi. Geçen dönem kendisinin de o meclise katıldığını ve bir kez AK Parti Grubuna başkan vekilliği yaptığını ifade eden Görmez, "Sıla İlgi Akkaş arkadaşımızı tebrik ederim. O koltuklar uğurludur. Geçen dönem ben de o meclis toplantılarına katıldım ve belediye başkanı olmak nasip oldu" dedi. HASAN DEMİR