20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Politika

3 Temmuz 2017, Pazartesi 09:26

AYRANCILAR ATATÜRK BÜSTÜNÜ GERİ İSTİYOR

Torbalı Belediyesi’nin ışıklar ve süs havuzlarıyla süslediği Ayrancılar Meydanı’na semazen heykeli koymasına rağmen Atatürk’le ilgili hiçbir şey koymaması, vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Ayrancılar Belediyesi’nin eski binasının olduğu alan, Torbalı Belediyesi tarafından yıkılarak yerine kent meydanı yapılmıştı. Ayrancılar’a yeni yapılan meydandaki büyük bir  eksiklik vatandaşları son derece üzdü. Yeni yapılan Ayrancılar Meydanı’na Atatürk büstü konulmadı. Üstelik meydanda büyük bir semazen heykeli yer almasına rağmen. Torbalı Belediyesi’nin ışıklar ve süs havuzlarıyla süslediği Ayrancılar Meydanı’na semazen heykeli koymasına rağmen Atatürk’le ilgili hiçbir şey koymaması, vatandaşların büyük tepkisini çekti.

AYRANCILAR ATA’YA YAKIŞIR BÜST İSTİYOR

Son günlerde konuyla ilgili gazetemize birçok ihbar telefonu geldi. Ayrancılarlı vatandaşlar, yapılan meydana Atatürk büstü yada heykeli konulmamasını saygısızlık olarak değerlendirdiklerini ifade ettiler. Eski belediye binası varken Atatürk büstü bulunduğunu ve bu büste resmi günlerde çelenk bırakıldığını ifade eden vatandaşlar, büstün yenisinin yapılmadığını, yerine ise semazen heykeli konulduğunu belirttiler. Torbalı Belediyesi’ne seslenen vatandaşlar, Atatürk büstünün meydanda yer almasını istiyorlar. HASAN DEMİR