29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

8 Mayıs 2017, Pazartesi 08:54

AYRANCILAR YENİDEN LİDER

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, dün oynadığı maçın ardından yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, dün oynadığı maçın ardından yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Rakibi Ödemiş Gençlikspor’u yenen Ayrancılar ekibi, sahadan 3 puan ile ayrıldı. Birinci sıradaki Selçuk Çamlıkspor rakibi Selçuk Gençlikspor’a yenilince Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü liderlik koltuğuna oturdu. Ligin bitimine 4 hafta kala liderliği ele geçiren Ayrancılar ekibi, son dört haftada yalnızca şampiyonluğa yoğunlaşacak. Geçen yıl yeni kurulan ve ilk kez bir lig de oynayan kulüp, ilk yılında ilk şampiyonluğuna ulaşmak istiyor.

3 – 1 KAZANDI

Temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, rakibi Ödemiş Gençlikspor’u dün Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda ağırladı. Yeşil beyazlı ekip, zorlu maçta 90 dakika boyunca oyuna hakim olmasını bildi. Ayrancılar ekibinin iki golünü Gökhan Eşsiz atarken, bir golü de Sadık Bala attı. Zorlu karşılaşmadaki ilk golü Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü atarken, ilk yarı, Ödemiş Gençlikspor’un attığı gol ile 1 – 1 sona erdi. İlk yarının sonlarında 10 kişi kalan Ayrancılar ekibi, 10 kişi oynamasına rağmen ikinci yarıda da gol bularak durumu 2 – 1’e taşıdı. Bir kırmızı kartta Ödemiş ekibine çıkan maçta, oyun disiplinini koruyan Ayrancılar ekibi, attığı son gol ile maçı 3 – 1 kazandı.

AVERAJI 66 OLDU

Ödemiş Gençlikspor’u yenerek sahadan 3 puan ile ayrılan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü puanını 34’e yükseltti. Rakibine yenilen Selçuk Çamlıkspor ise 32 puanda kalarak ikinciliğe geriledi. Böylece temsilcimiz, iki puan farkla liderliğe yükselmiş oldu. Ligde averaj kralı durumundaki Ayrancılar ekibi, 3 – 1 lik galibiyetin ardından averajını ise 66’ya çıkardı. HASAN DEMİR