19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

4 Şubat 2017, Cumartesi 15:29

AYRANCILAR’DAN İLK MAÇINDA GOL YAĞMURU

Bugün tarihindeki ilk futbol maçına çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, sahadan tarihi zaferle ayrıldı

Bugün tarihindeki ilk futbol maçına çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, sahadan tarihi zaferle ayrıldı. 2. Amatör Kümedeki ilk maçında Selçuk Belevispor ile deplasmanda karşılaşan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, sahadan 6 – 0 galip ayrıldı. Mükemmel bir başlangıç yapan takımın bu başarısı, Ayrancılar’da büyük sevinç yarattı. Maç sonrasında Ayrancılar’a dönen takım, vatandaşlar taraftan davul ve zurnalar ile karşılandı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Rakibini 6 – 0 yenen Torbalı Gençlik ve Spor Kulübü, gollerin 5’ini ilk yarıda, son golü ise ikinci yarıda kaydetti. Polat Gönültaş galibiyette iki gol ile rol oynarken, Mustafa Aktaş, Atakan Atasoy, Sadık Bala ve Akın Budakoğlu birer gol kaydetti. Ayrancılar halkı, takımlarını ilk maçında yalnız bırakmadı. Yaklaşık 100 kişi, Selçuk’a giderek maçı izledi. Taraftarın desteği maç boyunca hiç eksilmedi.

GALİBİYETİ AYRANCILAR’A ARMAĞAN ETTİ

Maçı değerlendiren Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk, aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ertürk, “Bu kulübü kurmaya karar verdiğinde çok az kişi başarabileceğimize inanmıştı. Çok şükür ki bugün kulübümüz çatısı altında futbol, basketbol ve voleybol takımlarımız mücadele ediyor. Ayrancılar çocuklarına geleceğin milli futbolcuları olma şansı verdik. Amacımızda buydu. Bugün ilk maçımızdan galibiyet ile ayrıldık, mutluyuz. Hocamız Burak Atasoy’a futbolcularımıza, elini taşın altına koyan yöneticilerimize ve bizi yalnız bırakmayan Ayrancılar halkına çok teşekkür ederim. Bu galibiyeti Ayrancılar’a armağan ediyorum” dedi.