26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

27 Şubat 2017, Pazartesi 12:52

AYRANCILAR’DAN SALVO GİBİ FUTBOL : 14 - 0

Ayrancılar gençlik ve Spor Kulübü, rakibi Ödemiş Emniyetspor karşısında tarihi bir galibiyet elde etti. Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda gerçekleşen maçta Ayrancılar ekibi rakip kaleyi adeta top atışına tuttu. Rakibi üzerine salvo yapar gibi oynayan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, maçı 14 – 0 kazandı.

Ayrancılar gençlik ve Spor Kulübü, rakibi Ödemiş Emniyetspor karşısında tarihi bir galibiyet elde etti. Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda gerçekleşen maçta Ayrancılar ekibi rakip kaleyi adeta top atışına tuttu. Rakibi üzerine salvo yapar gibi oynayan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, maçı 14 – 0 kazandı. Rakip kaleye gol olup yağan Ayrancılar ekibi, maçı takip eden taraftara büyük bir coşku yaşattı. Dört maçta üç galibiyet alan Ayrancılar GSK, puanını 9’a yükseltti.

GOL OLDU YAĞDI

14 – 0 biten maçın ilk ve ikinci yarısında denge vardı. Maçın ilk yarısı 7 – 0 biterken, diğer 7 gol ise ikinci yarıda geldi. Rakip fileleri havalandıran isimler, Süleyman Uğur güler, Anıl Duran, Aydın Şimşek, Gökhan Eşsiz, Samican Özbalcı, Mustafa Aktaş, Mustafa Biçen ve Lütfü Aykut Sert oldu.

ATİLLA KAYA’YA FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ayrancılar halkı maça yoğun ilgi gösterdi. Triyanda taraftar gurubu da maç boyunca tezahüratı eksik etmedi. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi tarafından maça davet edilen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, davete icabet ederek maçı tribünden izledi. Maçı izleyenler arasında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve İşadamı Ahmet Dalgıç’ta vardı. Atilla Kaya ve Ahmet Dalgıç’a katkılarından dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Kasım Ertürk, her iki isime de forma hediye etti. Daha önce forma hediye edilen Başkan Görmez’e ise bu defa taraftar grubu tarafından çiçek takdim edildi. HASAN DEMİR