25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

2 Haziran 2017, Cuma 19:04

BAL’LI KULÜBE ENERJİK BAŞKAN

Torbalıspor Kulübü, geçen hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı ve aday çıkmadığı için bugüne ertelenen kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Özgür Erman Çağlar’ın aday olmadığı kongreye Sabri Taşcan tek aday olarak katıldı.

Torbalıspor Kulübü, geçen hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı ve aday çıkmadığı için bugüne ertelenen kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Özgür Erman Çağlar’ın aday olmadığı kongreye Sabri Taşcan tek aday olarak katıldı. Torbalıspor üyelerinin tamamının oyunu olan Sabri Taşcan, Torbalıspor’un yeni başkanı seçildi. Daha önce Özgür Erman Çağlar döneminde yönetim kurulu üyesi olan Taşcan, artık kulübe başkan olarak hizmet edecek.

ÇAĞLAR “HAYIRLI OLSUN”

Kongrede konuşma yapan eski başkan Özgür Erman Çağlar, “Torbalıspor’un başına geldiğim ilk günden beri yönetici arkadaşlarımla birlikte kulüp için faydalı işler yapmak için çalıştık. Kulübümüzün hiç borcu yok. Kulübümüze kurumsallık kazandırdık. Bu kulübü profesyonel liglerde mücadele edebilecek kapasiteye getirdik. Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, teknik ekibim, futbolcularım ve kulüp personelim aynı özveri ve inançla çalıştı, hepsine teşekkür ederim. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Torbalıspor’a hizmetin fanatik bir taraftar olarak devam edecek” dedi.

TAŞCAN '' HEDEFİMİZ DAHA ÜST BAŞARILAR ''

Torbalıspor başkanı olarak seçilen Sabri Taşcan ise “Daha önce yönetim kurulunda görev yapmaktan onur duyduğum Torbalıspor’un başkanı oldum. Yeni yönetimimizle birlikte külübüze hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak. Oyları ile beni başkanlığa seçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. HASAN DEMİR