25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

6 Eylül 2017, Çarşamba 16:29

BAŞBAKAN GELİNCE TORBALI’NIN YOLLARI BAKIM GÖRDÜ

Torbalı’da uzun zamandır ihmal edilen bir çok hizmet şuanda büyük bir hızla yerine getiriliyor. Özellikle İzmir – Aydın Karayolu’nda hummalı bir çalışma mevcut.

Torbalı’da uzun zamandır ihmal edilen bir çok hizmet şuanda büyük bir hızla yerine getiriliyor. Özellikle İzmir – Aydın Karayolu’nda hummalı bir çalışma mevcut. Sebebi ise Cuma günü Torbalı Devlet Hastanesi’nin açılışı için Başbakan Binali Yıldırım’ın ilçemize gelecek olması. Başbakan’ın karayolundan makam aracı ile geçecek olmasından dolayı, Karayolları Bölge Müdürlüğü yoldaki zor görünen şerit çizgilerini yeniledi. Kavşaklardaki görünmez hale gelen yaya geçidi çizgileri yeniden çizilirken, yaya geçidi olmayan hastane önündeki kavşağa da yaya geçidi çizgileri çizildi.

BAKIMSIZ YERLER BAKIMA KAVUŞTU

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından karayolundaki çizgiler yenilenirken Torbalı Belediyesi ise karayolu refüjündeki kaldırım taşlarını boyadı. Karayolundaki taşlar beyaza boyanırken, kavşaklardaki kaldırımlar ise sarı ve siyah renklere boyandı. Kavşaklar Türk Bayrakları ile donatılırken, Torbalı’da uzun süredir bakımsız olan bir çok yer Başbakan Yıldırım’ın gelişi sayesinde bakıma kavuştu. Vatandaş yolların bakımı için illa ki Başbakan mı gelmeliydi diye tepki gösterdi. HASAN DEMİR