29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

11 Mart 2017, Cumartesi 17:34

BJK TV DERNEKTEN CANLI YAYIN YAPACAK

BJK Tv Pazar saat 19.00 da Beşiktaş-Kayserispor maçı esnasında Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinden canlı yayın yapacak.

Beşiktaş'ın resmi televizyonu olan BJK Tv Pazar saat 19.00 da Beşiktaş-Kayserispor maçı esnasında Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinden canlı yayın yapacak. Bjk Tv, Beşiktaş’ın her maçında tıklım tıklım dolan Torbalı Beşiktaşlılar Derneği’nden yapacağı canlı yayın ile Torbalı’daki Beşiktaş taraftarlarının coşkusunu tüm Türkiye’ye yansıtacak. Türkiye’nin dört bir yanındaki Beşiktaş taraftarı, maç anında Torbalılı kara kartalların coşkusunu izleyecek.

DERNEK BAŞKANI ÖVÜNÇ DEMİR’DEN MÜJDE: Lig sonuna kadar Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinde derbi maçları dışındaki tüm maçlar ücretsiz yayınlanacak.

Dernek Başkanı Övünç Demir yaptığı açıklamada “Dernekçilikte kar amacı güdülmez. Her sene Torbalı Beşiktaşlılar Derneği yükselen bir ivme ile yoluna devam etmekte. Geçen sezon yayıncı kuruluşlara ödenen para ligin 33. haftasında tamamlanmıştı bu nedenle sadece son maçı ücretsiz verebilmiştik. Bu sezon taraftarlarımızın derneğe daha fazla sahip çıkması ile yayıncı kuruluşlara ödediğimiz parayı 23. hafta itibari ile tamamlamış bulunmaktayız. Bu nedenle taraftarlarımıza bu müjdeyi vermek bu haftaya nasip oldu” dedi. Beşiktaş Tv’ye Kayseri maçında derneklerinden canlı yayın yapacakları için ayrıca teşekkür eden Demir, “Biz bu yola çıkarken Torbalı’nın her alanda marka bir kent olduğunu Beşiktaş aracılığı ile de tüm Türkiye’ye duyuracağımızı iddia edip yola çıktık. Şu an Türkiye’de en iyi dernekler hangileri diye sorulduğunda Beşiktaş taraftarları Torbalı’yı da söylüyorsa hedefimize ulaşmışız demektir o nedenle gururluyuz ve mutluyuz” dedi.

BEŞİKTAŞ FUTBOL OKULU’NU BU YAZ AÇIYORUZ. ÖN KAYITLARIMIZ BAŞLADI.

Beşiktaş Futbol Okulları için ön kayıtlara başlayacaklarını belirten Demir, “Yazın Beşiktaşımızın adına yakışır bir açılış gerçekleştireceğiz. Torbalı’dan ülke çapında ve dünya çapında oyuncular çıkartmak için ilk temellerimizi atıyoruz. Ön kayıtlar için taraftarlarımız haftanın 7 günü açık olan derneğimize uğrayıp kayıtlarını diledikleri zaman gerçekleştirebilirler. Huzurunuzda Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinin Türkiye’de en iyi dernekler arasında yerini almasında emeği geçen geçmiş dönemde ve bu dönemde yöneticilik yapmış, yapmaya devam eden yol arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

TORBALI’DAKİ BEŞİKTAŞ TARAFTARI PAZAR SAAT: 19.00 DAN MAÇ BİTİMİNE KADAR BJK TV’DE CANLI YAYINDA

Süper Toto Süper Lig 2016 – 2017 sezonunun lideri Beşiktaş, şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacak. Yarın akşam saat 19.00’da başlayacak maçta kara kartal, Kayserispor’u konuk edecek. Torbalılı Beşiktaş taraftarı, her maçta olduğu gibi taraftar coşkusunu birlikte yaşamak için maçı Torbalı Beşiktaşlılar Derneği’nde izleyecek. İçinde barındırdığı Beşiktaşlılık ruhu ile ülke çapında bilinirliği olan Torbalı Beşiktaşlılar Derneği’nin coşkusu, Beşiktaş TV canlı yayını ile tüm BJK derneklerine örnek olacak.