24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

31 Temmuz 2017, Pazartesi 12:33

BU KEZ SU DEPOSUNA BAZ İSTASYONU KURDULAR

Yazıbaşı'nda Belediye hizmet binasına konulan ve kaldırılmayan baz istasyonunun tepkisi dinmeden bugün Ertuğrul Mahallesi’ndeki büyük su deposunun çatısına bir GSM operatörü tarafından baz istasyonu kuruldu.

Yazıbaşı'nda Belediye hizmet binasına konulan ve kaldırılmayan baz istasyonunun tepkisi dinmeden bugün Ertuğrul Mahallesi’ndeki büyük su deposunun çatısına bir GSM operatörü tarafından baz istasyonu kuruldu. Bulunduğu alana hakim olan bir yere konulan bu baz istasyonu, telefonların çekim gücünü arttıracak olsa da bir çok vatandaşın tepkisini çekti.

KAMU KURUMLARI BAZ İSTASYONU CENNETİ OLUYOR

Ertuğrul Mahallesi’ndeki su deposu yüksek olduğu için bu baz istasyonunun, diğerlerine oranla daha zararı olsa da vatandaşlar, resmi hizmet kurumlarının mülklerini GSM şirketlerine kiraya vermesine tepki gösteriyor. Daha önce Yazıbaşı’daki Torbalı Belediyesi’ne ait olan hizmet binasının çatısına baz istasyonu kurulmuş ve bölge sakinleri büyük tepki göstermişti. Şimdide su deposunun çatısına baz istasyonu kurulması, duyarlı vatandaşların tepki göstermesine neden oldu. HASAN DEMİR