24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Spor

4 Mayıs 2017, Perşembe 17:47

ÇAĞLAR BAŞKANLIĞI NEDEN BIRAKIYOR?

Dün yönetim kurulu toplantısı düzenleyen Torbalıspor yönetimi, toplu olarak istifa kararı aldığını duyurmuştu. Yönetim kurulu üyeleri birlikte istifa eden Torbalıspor Kulüp Başkanı Özgür Erman Çağlar, istifa kararının ardından önemli açıklamalar yaptı.

Dün yönetim kurulu toplantısı düzenleyen Torbalıspor yönetimi, toplu olarak istifa kararı aldığını duyurmuştu. Yönetim kurulu üyeleri birlikte istifa eden Torbalıspor Kulüp Başkanı Özgür Erman Çağlar, istifa kararının ardından önemli açıklamalar yaptı. Görev yaptığı üç yılı değerlendiren Çağlar, borçla devraldıkları Torbalıspor’u borçsuz devredeceklerini ve bununla birlikte kulübün 3 yılda kurumsallık kazandığını söyledi. İşte, Çağlar’ın açıklamalarından satırbaşları:

KULÜP KURUMSALLIK KAZANDI

“Üç yıl önce başkanı olduğum ve hizmet etmekten mutluluk duyduğum Torbalıspor’un başarısı için çalıştım. Yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, kulübümüze desteğini hiç esirgemeyen Torbalıspor Ailesi, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, eski kaymakamımız Aydın Memük ve Torbalıspor taraftarının destekleri ile kulübümüz çok önemli başarılar elde etti. Yönetici arkadaşlarımla birlikte borçlu olarak devraldığımız Torbalıspor’un tüm borçlarını ödedik. Profesyonel bir antrenman sahası oluşturduk. Bir tesis kurduk. Bir kulüp otobüsü aldık. Ve kulübümüzü kurumsallaştıracak bir sürü hizmet yaptık. Bu üç yıl boyunca kulübümüz hiç başarısızlık yaşamadı. Ne yazık ki statü gereği, geçen yıl 5. Olmamıza rağmen düştük ama bu yıl tekrar şampiyon olarak çıktık. Kulübümüze hizmet etmenin gururu ile ayrılıyoruz” dedi.

YENİ YÖNETİME ÖNERİ

Açıklamasında Torbalıspor yönetimini devralacak olan yeni yönetime de bir tavsiyede bulunan Özgür Erman Çağlar, “Bizler, Torbalıspor için çok çalıştık. Kulüp yöneticisi olan her arkadaşım, takım için cebinden para verip bu parayı kulüp tutanaklarına geçirtmedi. Hiç kimse verdiği parayı geri istemedi. Ben bu durumun Torbalıspor için bir gelenek haline gelmesini istiyorum. İnşallah yeni yönetimde Torbalıspor ihtiyaç duyduğunda gerekli desteği sunar ve bunu borç olarak vermez” dedi. Yeni kulüp başkanının mevcut yönetim içinden çıkmasını arzuladığını da ifade eden Çağlar, göreve talip olacak kişilere başarı diledi.

BENDE ATEŞLİ TARAFTARIM

Torbalıspor’un kurumsallaşmasında ve sportif başarılarında emeği olan herkese teşekkür eden Özgür Erman Çağlar, taraftarı da unutmadı. Çağlar, “Yönetim kurulumuzdan belediye başkanımıza, sayın vekilimizden sayın kaymakamımıza kadar herkese teşekkür ederim. Ama en çok takımımızı bir an bile yalnız bırakmayan Torbalıspor taraftarına teşekkür ederim. Bende bundan sonra Torbalıspor’un ateşli bir taraftarı olarak takımımın yanında olacağım” şeklinde konuştu. HASAN DEMİR