28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

28 Temmuz 2017, Cuma 11:40

ÇALIŞMAYAN DELEGE OLDU BİZ DIŞARIDA KALDIK

AK Parti Torbalı Teşkilatı’ndaki çatlak giderek derinleşiyor. Partiye gönülden bağlı olmasına rağmen ilçe teşkilatına küskün olan kişilerin sayısı giderek artıyor.

AK Parti Torbalı Teşkilatı’ndaki çatlak giderek derinleşiyor. Partiye gönülden bağlı olmasına rağmen ilçe teşkilatına küskün olan kişilerin sayısı giderek artıyor. Delege seçiminin ardından rahatsızlık daha da arttı. İlçe teşkilatının kurucu üyelerinden olan ve 2002’den beri delege olarak görev yapan Özbey’li Yakup Çelik, son delege seçiminde delege listesine alınmaması nedeniyle kırgın olduğunu ifade etti. Özbey Mahallesi’nde AK Parti için en fazla mücadele eden kişinin kendi olduğunu ifade eden Çelik, parti için hiç çalışmamış kişilerin listeye girmesine ise ateş püskürdü. Partiden dışlanan Metin Şimşek’e de destek çıkan Çelik, ilçe yönetimini eleştirdi.

“HAKSIZLIK YAPILIYOR”

Gazetemize konuşan Yakup Çelik, “Üzülerek görmekteyiz ki, ilçe yönetimiz üyelerine bazı haksızlıklar yapmaktadır. Partimizin kurucusu, dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’yi kurduğu ilk gün bende bu saflarda yerimi aldım. Partimizin ilçe teşkilatı kurulduğu günden beridir bu teşkilatın içindeyim ve Özbey delegesiyim. Partimizin ilçedeki bütün seçim çalışmalarında aktif görev aldım. Partim için mücadele ettim. Bugüne kadar çağırıldığım tüm toplantı ve mitinglere katıldım. İlçe genelinde 870 üyeyi partime kazandırdım. Ancak buna rağmen yaptıklarımın karşılığını delege listesinde yedeğe yazılarak aldım. Parti için hiç çalışmayan iki isim ise delege oldu. İlçe yönetimimiz hata içindedir” dedi.

İLÇE YÖNETİMİ İNSANLARI KÜSTÜRÜYOR”

İlçe yönetiminin hatalı tutumları olduğunu ifade eden Çelik, “Bizim ülkemize, partimize ve liderimize canımız feda. Sayın Cumhurbaşkanımızın emrindeyim. Ancak ilçe yönetime kırgınım ve yönetimin kendini yenilemesini istiyorum. Birileri şahsi davranarak insanları küstürüyor. İlçesine aşık olmasına ve partisine gönülden bağlı olmasına rağmen Metin Şimşek’in de teşkilattan dışlanmasını doğru bulmuyorum” şeklinde konuştu. HASAN DEMİR