28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Haziran 2017, Cuma 08:37

ÇAYBAŞI’NDA MOTOSİKLET DEHŞETİ

Dün akşam Çaybaşı’da trafik canavarı dehşeti yaşandı. Plakasız motosikleti ile tali yoldan ana yola kontrolsüzce çıkan bir motosiklet sürücüsü, yolda hareket halinde olan bir otomobile çarptı.

Dün akşam Çaybaşı’da trafik canavarı dehşeti yaşandı. Plakasız motosikleti ile tali yoldan ana yola kontrolsüzce çıkan bir motosiklet sürücüsü, yolda hareket halinde olan bir otomobile çarptı. Motosiklet ile kafa kafaya çarpışan otomobilde yüksek miktarda maddi hasar meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, meydana gelen kaza sonrasında olay yerinden kaçmayı tercih etti. Görgü tanıkları, motosiklet sürücüsünün uyuşturucu madde etkisi altında olduğunu iddia etti. Olay yerine gelen trafik polisleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYUŞTURUCU İDDİASI

Talihsiz kaza dün akşam saat 20.30 sıralarında yaşandı. Çaybaşı’dan Eğerci istikametine doğru hareket halinde olan 35 GB 3264 plakalı otomobil, kurallara uygun şekilde seyir halinde iken, yola bakmadan anayola kontrolsüzce çıkan bir motosiklet sürücüsü, otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen ve olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Hiç kimsenin can kaybı yaşamaması ise sevindirdi. HASAN DEMİR