20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Politika

8 Şubat 2017, Çarşamba 13:57

CHP KADIN KOLLARI ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, referandum çalışmaları kapsamında ilçede kapısı çalınmayan ev bırakmayacak. İlçe Kadın Kolları üyeleri, referandum sürecindeki en aktif rolü üstlenecek

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, referandum çalışmaları kapsamında ilçede kapısı çalınmayan ev bırakmayacak. İlçe Kadın Kolları üyeleri, referandum sürecindeki en aktif rolü üstlenecek. İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel ve ekibi tüm mahalle ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelecek. Anayasa değişiklik teklifine niçin hayır oyu kullanılması gerektiğini anlatacak olan Şengüzel ve ekibi vatandaşlardan hayır oyu kullanmalarını isteyecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun her kapıyı çalın talimatı ile başlayan çalışmalar ile Torbalı’dan rekor düzeyde hayır oyu çıkması sağlanacak.

BAŞKANLIK DEMOKRASİYE AYKIRI

Çalışmalar hakkında bilgi veren CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel, ilçedeki herkese tek tek ulaşacaklarını söyledi. Şengüzel, “Genel başkanımızın dediği gibi, kapısını almadığımız ev kalmayacak. Tek tek tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. Maddeleri tek tek açıklayarak, bu anayasa değişikliğinin Türkiye Cumhuriyeti’ne uygun olmadığını anlatacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parlamenter sistemin ne kadar önemli olduğunu ve değişmesi halinde demokrasiye vereceği zararları anlatacağız” dedi.