28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

10 Mart 2017, Cuma 09:07

CHP'NİN DEMOKRASİ EVİ AÇILIYOR

16 Nisan'da yapılacak olan Referandumda, Anayasa değişikliği paketine hayır diyen CHP'de, referandum çalışmaları sürerken, tüm çalışmaların koordinasyonunun yapılacağı, Demokrasi Evi Merkez İletişim Ofisinin açılış tarihi'de belli oldu.

16 Nisan'da yapılacak olan Referandumda, Anayasa değişikliği paketine hayır diyen CHP'de, referandum çalışmaları sürerken, tüm çalışmaların koordinasyonunun yapılacağı, Demokrasi Evi Merkez İletişim Ofisinin açılış tarihi'de belli oldu. Yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Asuman Güven, şunları söyledi.

GÜVEN, DEMOKRASİ EVİNİN AÇILIŞI 15 MART'TA

Haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yaklaşan referandum öncesinde bu ülkenin ve cumhuriyetimizin geleceğine sahip çıkmak, hazırlanan tek adam anayasasına hayır demekle mümkün. Bu yolda örgütümüz, tüm STK ve kurumlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaların iletişiminin ve kurulacak demokrasi evlerinin koordinasyonunun sağlanması ve İzmir'de hayır diyenlerin merkezi olması için kuracağımız, Demokrasi Evi Merkez İletişim Ofisinin açılışını 15 Mart 2017 Çarşamba günü saat 18.00'de yapmayı kararlaştırdık. Demokrasi evimizin tüm hazırlıkları ve iletişim altyapısı hazır. Demokrasi evi, İzmir'de "Hayır" diyenlerin veya kararsız olanların buluşma ve hayır'ı herkese anlatma merkezi olacak. Bu merkez de her gün, 18.00-20.30 saatleri arasında, gelen ziyaretçilerimize ve vatandaşlarımıza, Anayasa değişikliği hakkında konunun uzmanları tarafından bilgilendirme toplantıları yapılacak.