20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Politika

16 Kasım 2017, Perşembe 08:42

DEMOKRAT PARTİ TOPLANDI GÜÇLENEREK YOLA DEVAM DEDİ

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlık binasında 15 Kasım 2017 Çarşamba günü Saat 15:00’de gerçekleştirilen toplantıya Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Osman VAROL, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım ÖZÇOBAN, Sait DEMİR, Merkez Karar Kurulu (MKK) Üyelerimiz Hüdayi KURT, Osman KOCATÜRK, Alper Kayhan KUMAŞ, Ahmet Nedim TURBİL, Muzaffer ÖZARUN, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER Katıldı. İlçe başkanlarının da katıldığı toplantıya Torbalı Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Demir’de katıldı.

YOLUMUZDA YÜRÜYORUZ

İl Başkanı DÖKMECİLER 4 Kasım 2017 Cumartesi günü Demokrat Parti Genel Merkezinde katıldığı il başkanları toplantısına ilişkin görüşlerini ve fikirlerini aktardılar.Toplantıya katılımlarıyla gidip yeniden inanç, kararlılık ve azim tazelediklerini ifade eden DÖKMECİLER: Türkiye’de son 15 yıldır 2 kutuplu Halkın demokrasiden yana ve özellikle demokrat kimliklerle birlikte olmayı arzulaması söz konusudur. 2019 yılında yapılması muhtemeli olan seçimlerde Demokrat Parti kilit parti olarak parlamentoda temsil edilecektir

YENİ TÜRKİYE’ OLMAZ SADECE ‘BÜYÜK TÜRKİYE’ OLUR DÖKMECİLER

16 Nisan Referandumunda Yapılan ortak koalisyonlar birlikte yapılacak olan hareketler ‘Büyük Türkiye’ hayali ile yapılacak. Bu ülke bazılarının kullandığı gibi ‘Yeni Türkiye’ olmaz. Sadece ‘Büyük Türkiye’ olur. Biz ‘Büyük Türkiye’ hayali peşine gidiyoruz. Bizimle hareket etmek isteyen bazı siyasi partiler olabilir. Demokrat Parti olarak 71 yıllık misyonu olan büyük bir parti çatısı altında olmak şartıyla ” ifadelerini kullandı.