24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Spor

20 Mart 2017, Pazartesi 08:42

DEPLASMANDA GOL YAĞDIRDI

2. Amatör Lig'deki temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda muhteşem bir galibiyet alarak liderliğini korudu.

2. Amatör Lig'deki temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda muhteşem bir galibiyet alarak liderliğini korudu. Balçova'da gerçekleşen maça damgasını vuran ise ev sahibi takımın taraftarı bulunmazken, Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmana taraftar grubu Triyandalılar ile birlikte gitti. Maç boyunca Triyandalılar taraftar grubunun tezahürat desteği ile oynayan Ayrancılar ekibi, Mordoğanspor karşısındaki maçı 5 - 0 kazandı. Sahadan 3 puanla ayrılan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü 18 puana ulaşarak grubunun liderliğini sürdürdü.

3 PUAN 5 GOLLE GELDİ

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, başarılı yükselişini sürdürüyor. Yeni kurulmuş olmasına rağmen başarılı bir yükseliş gerçekleştiren Ayrancılar ekibi çıktığı yedinci maçından altıncı galibiyet ile ayrıldı. Balçova'da Mordoğanspor'la karşılaşan temsilcimiz, sahadan 5 - 0 galip ayrıldı. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün gollerini Anıl Duran, Gökhan Eşsiz (2) ve Burak Atasoy (2) attı. Geçtiğimiz hafta liderliğe yükselen Ayrancılar ekibi, 1. sıradaki yerini korudu. HASAN DEMİR