28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

23 Mayıs 2017, Salı 16:48

DESTEK BULAMAZLARSA TURNUVAYA GİDEMEYECEKLER

Torbalı Forbes Gençlik Spor’un bütçesi olmadığı için Balıkesir’de gerçekleşecek olan turnuvaya katılamama riski ile karşı karşıya. Gönüllülük esası ile kurulmuş olan kulüp, öğrencilere ücretsiz eğitim veren bir kurum iken kurduğu takım ile Ege Bölgesi şampiyonu oldu.

Ege Bölgesi şampiyonu olan Torbalı Forbes Gençlik Spor U 14 takımı, 20 takımla gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Türkiye şampiyonası iki gün sonra başlayacak, kayıtlar ise yarın yapılacak. Ancak Torbalı Forbes Gençlik Spor’un bütçesi olmadığı için Balıkesir’de gerçekleşecek olan turnuvaya katılamama riski ile karşı karşıya. Gönüllülük esası ile kurulmuş olan kulüp, öğrencilere ücretsiz eğitim veren bir kurum iken kurduğu takım ile Ege Bölgesi şampiyonu oldu. Ancak geleceğin yıldızlarını içinde barındıran Torbalı Forbes Gençlik Spor, parası olmadığı için Balıkesir’deki müsabakalara katılamayacak. Bu duruma üzülen 14 yaşındaki Torbalı’nın gururları, kupayı Torbalı’ya getirmek için sponsor desteği bekliyor.

ACİL DESTEK BEKLİYORLAR

Kısıtlı imkanlarla öğrencilere spor eğitimi veren Torbalı Forbes Gençlik Spor’un hiçbir geliri yok. Daha önce U-14 liginde şampiyon olan temsilcimiz daha sonra bölge maçlarında Denizli, Muğla ve Uşak temsilcilerini yenerek bölge lideri olmuştu. Türkiye’nin en başarılı ilk 20 takımı arasına giren temsilcimiz, Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Ancak kulüp acil destek bulmazsa şampiyonaya katılamayacak. Geleceğin yıldızları, Torbalılı firma sahiplerinden destek bekliyor. HASAN DEMİR