20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

20 Kasım 2017, Pazartesi 14:03

DİKKATSİZ SÜRÜCÜ 45 YAŞINDA FELÇ ETTİ ARTIK EŞİ BAKIYOR

Çaybaşı Mahallesi’nde yaşayan Birhan Kuzucuk 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından felç geçirdi. 45 Yaşındaki Birkan Kuzucuk, geçirdiği felçten sonra bir daha iyileşemedi.

Çaybaşı Mahallesi’nde yaşayan Birhan Kuzucuk 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından felç geçirdi. 45 Yaşındaki Birkan Kuzucuk, geçirdiği felçten sonra bir daha iyileşemedi. Bayındır’dan Torbalı’ya motosikleti ile gelirken hız sınırını aşan bir otomobilin kendisine çarpması sonucu trafik kazası geçiren Birhan Kuzucuk yürüme yetisini tamamen kaybederek tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı. Ellerini de tam anlamıyla kullanamayan talihsiz adam, ellerini hareket ettirebilmesine rağmen parmaklarını kullanamıyor. Talihsiz adam, yaşamak için tam anlamıyla eşinin yardımına muhtaç durumda.

ENGELLİ MAAŞI İLE GEÇİNİYOR

Trafik kazası sonrasında tutulduğu felce yenik düşen Birhan Kuzucuk, tekerlekli sandalyeye mahkum durumda yaşıyor. Kendisi gibi eşi de çalışamayan talihsiz adam, yalnızca kendisine bağlanan engelli maaşı ile geçiniyor. Oldukça düşük olan engelli maaşı ile geçinemeyen Kuzucuk, ekonomik savaşta veriyor. HASAN DEMİR