29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

6 Mart 2017, Pazartesi 13:48

DSP GÜNGÖR DEMİRKAYA İLE YOLA DEVAM DEDİ

Demokratik Sol Parti Torbalı İlçe Örgütü’nün beklenen kongresi gerçekleşti. 9. Kongresini gerçekleştiren DSP Torbalı İlçe Örgütü, mevcut ilçe başkanı Güngör Demirkaya ile yola devam kararı aldı.

Demokratik Sol Parti Torbalı İlçe Örgütü’nün beklenen kongresi gerçekleşti. 9. Kongresini gerçekleştiren DSP Torbalı İlçe Örgütü, mevcut ilçe başkanı Güngör Demirkaya ile yola devam kararı aldı. Kongre Pazar günü DSP İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşti. Kongreye İzmir İl Başkan Vekili Bekir Çetin, İlçe Başkanı Güngör Demirkaya, mevcut yönetim kurulu üyeleri ve ilçedeki partililer katıldı. Demokratik Sol Parti üyelerinin ilgi gösterdiği kongre, coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

YOLA DEVAM

Yaklaşık bir yıl önce sağlık sorunları nedeniyle görevine bir süre ara vermek durumunda kalan DSP Torbalı İlçe Başkanı Güngör Demirkaya, geçtiğimiz ay kongre kararı almıştı. İlçedeki DSP üyelerinin kendisinin başkan olmasını istemeleri nedeniyle Demirkaya dünkü kongrede yeniden aday oldu. Gerçekleşen kongrede kullanılan tüm oyları alan Demirkaya, yeniden partisinin ilçe başkanı oldu. Demirkaya’nın yönetim kurulu listesinde ise Sibel Akgül, Güsüm Furuncu, Şerafettin Güdücü, Cemil Öz, Yalçın Topuk, Raşit Kırıkkaya, Mustafa Yel ve Umutcan Karaman yer alıyor.

REFERANDUMA YOĞUNLAŞACAĞIZ

Gerçekleşen kongre ile yeniden DSP ilçe başkanı seçilen Güngör Demirkaya, yaptığı konuşma ile teşekkür etti. Demirkaya, “Partimizin ilçe kongresini gerçekleştirdik. Öncelikle partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güzel bir kongre oldu. Bana güvendikleri ve yola benimle devam ettikleri için tüm partili kardeşlerime çok teşekkür ederim. Kongremizi yaptık, zaman ülke gündemine yoğunlaşma zamanıdır. Referanduma yoğunlaşacağız ve sandıktan hayırlı sonuç çıkması için çalışacağız” dedi. HASAN DEMİR