29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Ekonomi

9 Mayıs 2017, Salı 16:34

DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLAYACAKLAR

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, bu yıl Türkiye’de ilk kez kutlanacak. Türkiye’de daha önce kutlanmayan çiftçiler günü, bu yıl bayram havasında geçecek.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, bu yıl Türkiye’de ilk kez kutlanacak. Türkiye’de daha önce kutlanmayan çiftçiler günü, bu yıl bayram havasında geçecek. Türkiye’nin dört bir yanından çiftçiler Ankara’da buluşacak. Başkent Ankara’da gerçekleşecek olan dünya çiftçiler günü kutlamaları bayram havasında geçecek. Torbalı’dan da çiftçiler, Ankara’daki kutlamalara katılacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin girişimleri ile bu yıl ilk kez kutlanacak olan çiftçiler günü, Torbalı Ziraat Odası’nın da desteğini aldı. Başkan Yılmaz Girgin, Torbalı’lı çiftçilerle birlikte Ankara’daki kutlamalara katılacaklarını açıkladı.

İLÇEMİZDEN OTOBÜS KALDIRILACAK

Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, ülkemizde cumhuriyet tarihinde ilk kez bir çiftçi bayramı kutlandığına dikkat çekti. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nün ülkemizde bayram havasında kutlanacağını ifade eden Başkan Girgin, Torbalı Ziraat Odası olarak ilçemizden otobüs kaldıracaklarını ve gitmek isteyen tüm vatandaşları, Ankara’ya götüreceklerini söyledi. Başkan Girgin, çiftçileri kutlamalara davet etti.

TORBALI’DA PİLAV DAĞITACAK

14 Mayıs’ta Ankara’daki kutlamalara katılacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz Girgin, 13 Mayıs’ta ise Torbalı’da etkinlik gerçekleşeceğini ifade etti. TZO Başkanı Yılmaz Girgin, 13 Mayıs’ta oda binası önünde pilav dağıtacaklarını duyurdu. HASAN DEMİR