20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Spor

14 Haziran 2017, Çarşamba 11:22

EGE BEŞİKTAŞ DERNEKLERİ GECEDE BULUŞTU

Ege Bölgesi Beşiktaş Dernekleri Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın da katıldığı gecede buluştu. Geceye Torbalı Beşiktaşlılar Derneği de kalabalık bir şekilde katıldı.

Ege Bölgesi Beşiktaş Dernekleri Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın da katıldığı gecede buluştu. Geceye Torbalı Beşiktaşlılar Derneği de kalabalık bir şekilde katıldı.Başkan Orman, yaptığı konuşmada, bu kadar gülen yüzü gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Kulüp olarak zor günlerden geldiklerini kaydeden Orman, "Hep beraber Beşiktaş'a, Beşiktaşlılara inandık. O süreci hep beraber geçtik. İlk geldiğimizde, ilk konuşmamızda da söylemiştik. Zor olacak evet. 'Yağmurlu günlerden, karlı günlerden geliyoruz ama güneşli günler de gelecek.' dedik. Hamdolsun güneşli günler, güzel günler yaşıyoruz." diye konuştu.

RENKLİ BİR GECE YAŞADILAR

Orman, Süper Lig'e çıkan Göztepe'yi de kutlayarak, "İzmir'e gelme açısından bir vesile daha oldu. Hiç olmazsa takımımız da İzmir'e gelecek, taraftarlarımızla buluşma fırsatı bulacak. Onun için de çok mutlu olduğumuzu ifade edeyim." şeklinde görüş belirtti. Sadece Beşiktaş aşkıyla, Beşiktaşlılara hizmet için göreve geldiklerini kaydeden Orman, şöyle konuştu: "Bir tek hesabımız var. Görev süremiz bittikten sonra yine sizlerin arasına geldiğimde aynı itibarla karşılanmak, aynı itibarı görmek. Onun için de Allah yolumuzu açık ediyor. İyi ramazanlar olsun, iyi bayramlar olsun hepinize. Allah bu mutlulukların tekrarını yaşamayı nasip etsin. Üst üste iki şampiyonluk yaptık, inşallah 4 de yaparız diye ümit ediyorum. Bugünlere gelene kadar hiç hak yemedik, hiç Beşiktaşlının hakkını yedirmedik. Herkese saygılı olduk ve Türkiye'nin en büyük camiasının Beşiktaş olduğunu hamdolsun herkese gösterdik." Fikret Orman, konuşmasının ardından tüm masaları gezerek taraftarlarla fotoğraf çektirdi.