28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

14 Nisan 2017, Cuma 08:47

FATİH TERİM'DEN TORBALI ZİYARETİ

ALTINORDU'nun ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası U12 İzmir Cup'ın açılışına katılmak için İzmir'e gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kırmızı lacivertlilerin Torbalı'da Türk futbolunun efsane golcülerinden Metin Oktay'ın adını taşıyan tesislerini gezdi

ALTINORDU'nun ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası U12 İzmir Cup'ın açılışına katılmak için İzmir'e gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kırmızı lacivertlilerin Torbalı'da Türk futbolunun efsane golcülerinden Metin Oktay'ın adını taşıyan tesislerini gezdi. "Altınordu'ya her geldiğimde yeni bir tesis görüyorum" diyen Terim, "Böyle tesislerin sayısının artması, Türk futbolunun geleceği açısından gerçekten çok önemli. Altınordu'ya hem U12 İzmir Cup, hem de tesisleri ve Türk futboluna kazandırdığı gençler için tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

SERAMİK TOP HEDİYE EDİLDİ

Fatih Terim, Altınordu'nun yetiştirdiği ve A Milli Takım forması giyen Çağlar Söyüncü ile Cengiz Ünder dahil olmak üzere tüm gençleri dikkatle takip ettiğini de selirterek, "Gençler bizim istikbalimiz. Ancak biz sözde değil, gerçekte de bunu kendimize hedef edindik. Çağlar ve Cengiz dahil bir çok gencimizi izliyoruz, gelişimlerini takip ediyoruz ve Türk futboluna kazandırmaya devam ediyoruz" dedi. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Terim'e seramik top hediye edip ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Terim, tesiste Galatasaray'ın efsanelerinden olan Metin Oktay'ın heykeli önünde de poz verdi.