23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

13 Haziran 2017, Salı 09:38

FELÇLİ ADAMIN ÇİLELİ HAYAT MÜCADELESİ

Pancar’da oturan Ramazan Genç, tedavi gördüğü tümör hastalığını atlattı ancak sevinemeden bu kez yangın felaketine tutuldu. Talihsiz adamın evinin mutfağında gece vakti yangın çıktı.

Pancar’da oturan Ramazan Genç, tedavi gördüğü tümör hastalığını atlattı ancak sevinemeden bu kez yangın felaketine tutuldu. Talihsiz adamın evinin mutfağında gece vakti yangın çıktı. Gece saat 02.30 sıralarında çıkan yangının alevleri mutfağı tamamen sardı. Ramazan Genç’in annesinin kendilerini sahur için uyandırmaya gelmesi sayesinde aile yanarak ölmekten kurtuldu. Rahatsızlığı nedeni ile kısmi felç yaşayan Ramazan Genç, o hali ile iki çocuğunu ve eşini alevlerin içinden kurtararak dışarıya çıkardı, daha sonra da eşi ve annesi ile birlikte yangına müdahale ederek, su ile alevleri söndürdü. Genç’in soğukkanlılığı ve annesinin eve gelmesi sayesinde dört kişinin hayatı kurtuldu.

ŞANSSIZLIK YAKASINI BIRAKMIYOR

Ramazan Genç, bir süre tümör rahatsızlığı nedeniyle tedai görmüş ve ameliyat olmuştu. Yaşadığı rahatsızlığın üzerine bir de SGK’dan 5 aylık rapor parası alamayan Genç, uzun süredir de çalışamadığı için ekonomik sorunlar yaşıyor. Hastanenin verdiği rapordaki bir karışıklık nedeniyle beş aydır SGK’dan para alamayan talihsiz adam, bu kez evinde çıkan yangınla sarsıldı. Eşyaları yanan Ramazan Genç, rahatsızlığının verdiği ekonomik yetersizlik nedeniyle ailesi ile birlikte zor durumda kaldı. Aynı zamanda iki çocuğunu okutmaya çalışan Genç, kendisine uzatılabilecek bir yardım eli bekliyor.