19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

19 Nisan 2017, Çarşamba 09:47

GENÇ ŞAMPİYONLAR EKOTEN’E TEŞEKKÜRE GİTTİ

Genç şampiyonlar Ali Koyuncu ve Celal Süngör, antrenörleri Levent Dereboylu ve Erdem Dereboylu ile birlikte kendilerine sponsor olan Ekoten firmasına ziyarete gitti.

Daha önce Mai Thai şampiyonu olan 17 yaşındaki Ayrancılar’lı Ali Koyuncu, bu kez karate şampiyonu oldu. Kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak ilçemizi gururlandıran Ali Koyuncu, genç yaştaki kariyerine bir başarı daha ekledi. Kendisi gibi Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde eğitim alan 10 yaşındaki Celal Süngör ise Türkiye üçüncüsü oldu. Küçük yaşta derece elde eden Celal Süngör, bu başarısıyla gelecek vaat ettiğini kanıtladı.

ÜNLÜTÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Genç şampiyonlar Ali Koyuncu ve Celal Süngör, antrenörleri Levent Dereboylu ve Erdem Dereboylu ile birlikte kendilerine sponsor olan Ekoten firmasına ziyarete gitti. Genç şampiyonları kabul eden Ekoten Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk, başarılarından dolayı hem genç sporcuları hem de antrenörlerini tebrik etti. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ekibi ise yaptığı katkılardan dolayı Sabri Ünlütürk ve Ekoten’e teşekkür etti. Kulüp adına konuşan Antrenör Levent Dereboylu, “Spor faaliyetlerinin desteklenmesi çok önemli. Sporcularımızın kendi imkanları ile katılma şansı yoktu. Ekoten firmasının sponsorluğu sayesinde Ali Türkiye şampiyonu oldu, Celal ise üçüncü oldu. Sayın Sabri Ünlütürk ve Ekoten firmasına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

SPOR DESTEKLENMELİ

 Genç sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Ekoten Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk “Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Sporun ve sporcuların desteklenmesine her zaman önem verdik. Şahsi fikrim okullarda spor kulüpleri kurularak öğrencilere imkan verilmesi. Bizde Ekoten olarak elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Olimpiyatlarda ve uluslararası turnuvalarda daha çok madalya kazanan bir Türkiye diliyorum, evlatlarımızın başarısı bizi gururlandırır” dedi. HASAN DEMİR