24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Spor

13 Haziran 2018, Çarşamba 09:52

GÖZTEPE TORBALI'YA VOLEYBOL OKULU AÇTI

Göztepe Spor Okulları Torbalı’ya voleybol okulu açtı. Alanında uzman antrenörler tarafından verilecek eğitimlerde yıldızını parlatanlar voleybol liglerinde müsabakalara çıkacak.

Göztepe Spor Okulları Torbalı’ya voleybol okulu açtı. Alanında uzman antrenörler tarafından verilecek eğitimlerde yıldızını parlatanlar voleybol liglerinde müsabakalara çıkacak. Açılan voleybol okulunda Türk voleybolu için önemli oyuncular yetiştirilecek. Öğrenci kayıtları devam ederken kayıt olan çok sayıda öğrenciye dün formalar dağıtıldı. 2000-2012 doğumluların kayıt yaptırabildiği voleybol okulunda iyi bir hazırlık dönemi geçirerek yıldızını parlatmayı başaran sporcular kulüp bünyesinde müsabakalara çıkacak.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞTİRİLECEK

Torbalı Göztepe Voleybol Okulu’nda Salı ve Perşembe günleri antrenman yapılacak. Antrenmanlar eski adı Endüstri Meslek Lisesi olan Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kapalı spor salonunda yapılacak. Alanında uzman antrenör ve eğitimciler tarafından Torbalılı gençlere voleybol eğitimleri verilecek. Torbalı Göztepe Voleybol Okulu’nun koordinatörlüğünü Alper Boztaş ve Eren Boztaş yapıyor. Başantrenör İlknur Kalay yardımcı antrenörlükleri ise Sevdenur Suhan ve Mertcan Kol yapacak . HASAN DEMİR