19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

21 Ağustos 2017, Pazartesi 11:10

HASTANE AÇILDI YENİ KADROLAR GELECEK Mİ?

Yıllardır beklenilen yeni devlet hastanesi, dün acil servisinde bugün ise polikliniklerde hizmete başladı. Tam olarak faaliyete giren hastane, eski binası ile karşılaştırılınca vatandaşlardan şimdilik olumlu not aldı.

Yıllardır beklenilen yeni devlet hastanesi, dün acil servisinde bugün ise polikliniklerde hizmete başladı. Tam olarak faaliyete giren hastane, eski binası ile karşılaştırılınca vatandaşlardan şimdilik olumlu not aldı. Hastanede ilk gün olduğu için zaman zaman bazı aksaklıklarda yaşandı. Torbalı Devlet Hastanesi personeli tüm hekimleri, sağlık görevlileri ve diğer personeli ile yeni binada da tam kadro görev aldı. Torbalı halkının en çok merak ettiği konu ise yeni karoların hastanede göreve başlayıp başlamayacağı.Yeni hastanedeki pek çok oda şimdilik boş kalırken önümüzdeki günlerde eski kadroya yeni hekimlerin katılacağı bilgisi kaydedildi.

HASTANENİN İÇİNİ EZBERLEMEK ZAMAN ALACAK

Fiziki şartlarıyla dikkat çeken hastane çok büyük ve henüz yeni olunca birçok vatandaş gideceği bölümü bulamadı. Vatandaşlar gördükleri her hastane personeline gideceği servisin yerini sorarken, zaman zaman personelinde servislerin yerini karıştırdığı görüldü. Hastane bahçesinde faaliyet gösterecek olan büyük kantin henüz açılmadı. Bina içinde ise küçük bir kantin şimdilik vatandaşlara hizmet veriyor. HASAN DEMİR