29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

5 Ekim 2017, Perşembe 15:55

HASTANE ÜSTGEÇİDİ İÇİN AYAKLAR KONULDU ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Gazetemizin hastane açıldığından bu yana sık sık dile getirdiği yeni Torbalı Devlet Hastanesi önüne üstgeçit yapılması için çalışma başladı.

Gazetemizin hastane açıldığından bu yana sık sık dile getirdiği yeni Torbalı Devlet Hastanesi önüne üstgeçit yapılması için çalışma başladı.Yeni yapılan Torbalı Devlet Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşabilmeleri için üstgeçit yapılıyor. Vatandaşlar için hastaneye ulaşmayı işkence haline getiren üstgeçit eksikliği son buluyor. Üstgeçit yapımı için çalışma resmen başladı. Hastane önüne üstgeçidin ayakları monte edildi. Yarından itibaren üstgeçidin kalanının tamamlanması için çalışmalar sürecek. Hastaneden karşıya ulaşacak olan yaya üstgeçidi vatandaşlara rahat ulaşım imkanı sağlayacak.

HASTALAR HASTANE YOLUNDA ÖLMEYECEK

Yeni yapılan hastanenin en büyük sorunu bir yaya üstgeçidi olmamasıydı. Vatandaşlar hastane yolunda ölümle burun buruna gelmekteydi. Vatandaşların üstgeçit talebi gazetemiz tarafından defalarca gündeme getirilmişti. Haberimizin ardından harekete geçen Karayolları Bölge Müdürlüğü üstgeçit için çalışmalara başladı. HASAN DEMİR