26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

8 Nisan 2017, Cumartesi 12:06

HAVLU ATMADIK HALA FAVORİYİZ

Geçtiğimiz hafta aldığı yenilgi ile sarsılan Torbalıspor, dün karşılaştığı Bayındırspor’u yenerek yarasını sardı. Bölgesel Amatör Lig’e yükselme yolunda üçüncü Play-Off maçına çıkan Torbalıspor, rakibi Bayındırspor’u 5-0 yendi.

Geçtiğimiz hafta aldığı yenilgi ile sarsılan Torbalıspor, dün karşılaştığı Bayındırspor’u yenerek yarasını sardı. Bölgesel Amatör Lig’e yükselme yolunda üçüncü Play-Off maçına çıkan Torbalıspor, rakibi Bayındırspor’u 5-0 yendi. Gaziemir Stadı’ndaki maça Torbalıspor taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Torbalıspor sahadaki üstünlüğünü 90 dakika boyunca korudu. Aldığı galibiyet ile puanını 6’ya yükselten Torbalıspor, yükselme hedefinden vazgeçmediğini gösterdi. TORKOS “BURADAYIM” DEDİ Torbalıspor rakibi Bayındırspor karşısında muhteşem bir futbol sergiledi. Torbalıspor’un etkili ataklarına sadece 30 dakika dayanabilen Bayındırspor, 30. dakikada kalesinde gol gördü. Torbalıspor, Hakan’ın attığı kafa golü ile 1 – 0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Torbalıspor ikinci yarıda ise rakip kale filelerini dört kez daha havalandırdı. Maçta toplam iki gol Hakan, iki gol İbrahim, bir gol de Emre attı.

GRUPTAN ÇIKACAĞIZ

 Torbalıspor geçen hafta Dikili Çandarlıgücü’ne yenilince ağır bir darbe almış ardından Teknik Direktör Atilla Özcan ile yollar ayrılmıştı. Bu durum, Torbalıspor’un havlu attığı yönünde yorumlansa da Torbalıspor, oynadığı futbol ve aldığı skor ile ‘Ben hala buradayım’ dedi. Takımın teknik direktörlüğünü üstlenen Yardımcı Antrenör Ersan Turunç, maç sonunda yaptığı değerlendirmede mükemmel bir futbol ortaya koyduklarını belirterek futbolcuları kutladı. Yükselme grubuyla ilgili değerlendirme yapan Turunç, gruptan çıkacaklarına yüzde yüz inandığını söyledi. HASAN DEMİR