24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Spor

27 Nisan 2017, Perşembe 11:42

HAYDİ TORBALI TEK YÜREK OLMA ZAMANI

Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren Torbalıspor, bugün hedefi ile arasındaki son 90 dakikalık engeli ortadan kaldırmak için sahaya çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren Torbalıspor, bugün hedefi ile arasındaki son 90 dakikalık engeli ortadan kaldırmak için sahaya çıkacak. Gaziemir Gençlikspor ile Play-Out maçına çıkacak olan Torbalıspor, maçı kazanması halinde Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek. Bugün saat 16.00’da Buca İlçe Stadı’nda oynanacak zorlu maç için Torbalı halkı tek yürek olacak. Tepeköylüler taraftar grubunun yanı sıra, tüm Torbalılı futbolseverler, destek için maça gidecek. 90 dakika boyunca tezahüratlarıyla Torbalıspor’a destek verecek olan Torbalılılar, tribünde tek vücut olacak.

BAL İLE ARAMIZDA 90 DAKİKA VAR

Temsilcimiz Torbalıspor, bu sezen Süper Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlamasına karşın yönetmelik gereği Play-Off yükselme grubuna katıldı. Yükselme grubunda ise yaptığı 5 maçtan 4’ünü kazanan Torbalıspor, grubu ikinci tamamlayarak Play-Out müsabakasına kaldı. Zorlu Play-Out müsabakası Torbalıspor ile Gaziemir Gençlikspor arasında geçecek. 90 dakikalık mücadele sonrasında sahadan galip ayrılan taraf Bölgesel Amatör Lig vizesi alacak. 90 dakikanın berabere bitmesi halinde maç önce uzatmalara ardından penaltılara gidecek.

HAYDİ TORBALI

Buca Stadı’nda Gaziemir Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Torbalıspor’da galibiyete olan inanç tam. Taraftar gurubu tarafından tüm Torbalılılara maça gitme çağrısı yapıldı. Saat 16.00’da Buca’da oynanacak maç için Tepeköylüler taraftar grubu otobüsler kaldıracak. Saat 14.00’da Belediye Meydanı’nda otobüslere binecek olan taraftarlar, 90 dakika boyunca TORKOS’a destek çıkacak. HASAN DEMİR