19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

2 Mart 2017, Perşembe 14:00

İŞİTME ENGELLİLER TAKIMI RAKİP BULAMIYOR

İşitme Engelliler Spor Federasyonu Futbol 1. Lig temsilcimiz Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün bu hafta sonu Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda oynayacağı maç, rakip gelmeyeceği için iptal edildi.

İşitme Engelliler Spor Federasyonu Futbol 1. Lig temsilcimiz Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün bu hafta sonu Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda oynayacağı maç, rakip gelmeyeceği için iptal edildi. Antalya Döşemealtı İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün maça çıkmayacağını açıklaması üzerine Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü, hükmen galip sayıldı. Hükmen galibiyet kuralları gereği 3 puan ve 3 averaj kazanan Torbalı İşime Engelliler Spor Kulübü, 30 puan ve 51 averaja ulaştı.

10’DA 10 YAPTI

Torbalıspor gibi Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü de kendi ligini namağlup sürdürüyor. İşitme Engelliler Spor Federasyonu Futbol 1. Lig temsilcimizi üstün kılan özellik ise takımın henüz beraberlikle de tanışmamış olması. Oynadığı 9 maçın tamamını kazanan temsilcimiz, rakip kalenin ağlarını 57 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise yalnızca 9 gol gördü. Bu hafta hükmen galip sayılacak olan temsilcimiz, 30 puana yükselmiş olacak. HASAN DEMİR