29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

1 Şubat 2017, Çarşamba 13:51

İZMİR DERNEK BAŞKANLARI TORBALI’DA BULUŞTU

İzmir’in Beşiktaşlılar dernekleri başkanları Torbalı’da bir araya geldi. Dernekleri daha iyi işler hale getirmek ve sorunları konuşmak üzere Torbalı’da toplanan dernek başkanlarına Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir ev sahipliği yaptı

KARA KARTALLAR TORBALI’DA BULUŞTU

İzmir’in Beşiktaşlılar dernekleri başkanları Torbalı’da bir araya geldi. Dernekleri daha iyi işler hale getirmek ve sorunları konuşmak üzere Torbalı’da toplanan dernek başkanlarına Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir ev sahipliği yaptı. Dün akşam saat 19.00’da bir araya gelen dernek başkanları, birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından önemli konular konuşuldu. 10 DERNEK BAŞKANI KATILDI İlçemizde gerçekleşen toplantıya İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Alp Oray, Ege Beşiktaşlı Kongre Üyeleri Derneği Başkanı Olcay Şahin, Menemen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdem Şahin, Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Karaca, Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Başkanı Mahir Kaplan. İzmir Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Cömert, Üniversiteli Beşiktaşlılar İzmir Derneği Başkanı Emrah Şanlı, Kemalpaşa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Onur Sert, Seferihisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bülent Önaçan ve Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir katıldı.

ÖNEMLİ KONULAR KONUŞULDU

Beşiktaşlılar derneklerinin üyelerine daha iyi hizmet etmesini sağlamak adına yapılan toplantıda, geçmişe yönelik değerlendirmeler yapılırken, dernek başkanları bir birleri ile fikir alışverişinde bulundu. Son derece yararlı geçen toplantının ardından katılımcılar ilçemizden ayrıldı.