25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

9 Mart 2017, Perşembe 08:26

KAÇAR'DAN BAHÇELİ'YE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı'nın ilçedeki önemli isimlerinden biri olan İşadamı Veli Kaçar, hafta sonu Ankara'ya gitmişti. Ankara'da Salı günü TBMM'de MHP Grup Toplantısı'na katılarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi dinleyen Kaçar, dün de MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı'nın ilçedeki önemli isimlerinden biri olan İşadamı Veli Kaçar, hafta sonu Ankara'ya gitmişti. Ankara'da Salı günü TBMM'de MHP Grup Toplantısı'na katılarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi dinleyen Kaçar, dün de MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Genel merkezde önemli görüşmeler gerçekleştiren Kaçar, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Ayhan'ı ziyaret ederek görüştü. Bahçeli ve Ayhan ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Kaçar, Torbalı'da günün en çok konuşulan ismi oldu. MHP ilçe başkanlığına aday olacağı konuşulan Kaçar'ın bu nedenle mi Ankara ziyareti gerçekleştirdiği soruları akıllara geldi. Genel merkezde sıcak karşılanması ve Bahçeli'nin kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmesi, Kaçar'ın ilçe başkanlığına adaylık için destur aldığı yönünde yorumlandı. Hala Ankara'da olan Veli Kaçar'ın hasta sonu ilçemize dönmesi bekleniyor.

KULİSLERDE ADAYLIĞI KONUŞULUYORDU

Veka İnşaat'ın sahibi olan Veli Kaçar, ilçemizin saygın işadamları arasında. Ülkücü kimliği ile tanınan Kaçar, MHP Teşkilatı'nın önemli isimlerinden biri. Kendisi resmi bir açıklama yapmamasına karşın, kulislerde bir süredir ilçe başkanlığına aday olacağı konuşuluyordu. Yaşanan gelişmeler, bu iddiaları doğrular nitelikte. Öte yandan MHP'nin yeni ilçe yönetimini belirleyecek olan ilçe kongresinin, referandum oylamasının hemen sonrasında yapılması bekleniyor. Genel Merkez tarafından belirlenecek olan kongre tarihi, muhtemelen Mayıs ayı içinde olacak. HASAN DEMİR