19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

4 Nisan 2017, Salı 12:02

KALICI İSTİKRAR İÇİN EVET DİYELİM

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'da esnaf ziyaretleri yaptı, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerini ziyaret etti, vatandaşlara yeni sistemi anlattı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'da esnaf ziyaretleri yaptı, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerini ziyaret etti, vatandaşlara yeni sistemi anlattı.

KALICI İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI

Esnafların "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında oldukça net düşündüğünü söyleyen Kaya, "Günlerdir sahadayız, İzmir'i sokak sokak, karış karış geziyoruz. Esnaflarımızla sürekli istişare halindeyiz. Gördüğümüz tablo şu, esnafımız meseleye oldukça olumlu bakıyor. Bizim esnafımız, ahlakın, disiplinin, dayanışmanın yapı taşıdır. Bizim esnafımız, kendi kar ve zararıyla birlikte, sokağının, mahallesinin, şehrinin, ülkesinin ve milletinin kar ve zararını da hesap eder. Ülkesinin zarar etmesini asla istemez. Devletinin, ülkesinin ve milletinin faydasını ister. Esnafımız çok iyi bilmektedir ki, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı tüm sorunların temelinde kaos vardır, kavga vardır, güvensizlik vardır. Ancak buna rağmen biz Türkiye'yi son 15 yılda 3 kat büyüttük. İstikrar ve güven ortamını tesis edip koruyarak bu başarıyı yakaladık. Şimdi diyoruz ki, bu istikrar ve güven ortamı kalıcı hale gelsin. Esnafımız 5 Nisan 1994'te, Şubat 2001'de olduğu gibi bir daha krizlerle karşı karşıya kalmasın. Türkiye, darbelerin, krizlerin, kaosların sebebi olan yönetim sisteminden kurtulup, istikrarın ve güvenin garantisi olacak yeni yönetim sistemine kavuşsun. Bunun için esnafımızdan destek istiyoruz. Bunun için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz" şeklinde konuştu.