28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

28 Ocak 2017, Cumartesi 14:16

KASLARINIZ OXYGEN İLE ENERJİ DOLSUN

Sadık İleri Bulvarında yeni bir Fitness salonu daha Torbalı'nın hizmetine girdi

Torbalı’da 5 yıldır fitness salonu işletmeciliği yapan Rahman Akyüz, Torbalı’ya mükemmel bir fitness salonu daha kazandırdı. Oxygen ismini alan spor salonu Sadık İleri Bulvarı’nın ilk spor salonu olarak açıldı. Geniş ve nezih bir ortamda spor yapma imkanı sunan yeni fitness salonu ile kaslarınız oksijen alacak.

HİJYENİK ORTAM

Oxygen Fitness Salonu, hijyen kurallarına verilen önem ile ön plana çıkıyor. Temiz ter havlusu ve dışarıda giyilmemiş olan temiz spor ayakkabı giymenin zorunlu olduğu spor salonunu, hijyenik ortamda spor yapma imkanı sunuyor. Bayanlara özel çalışma salonu da olan Oxygen, müşterilerinin önem verdiği her ayrıntıyı içinde barındırıyor.

TM EKİPMANLAR MEVCUT

Spor salonunda bulunması gereken tüm spor makineleri ve araçların mevcut olduğu Oxygen Fitness Salonu, ekipman zenginliğiyle de dikkat çekiyor. Gerekli tüm ekipmanların olduğu spor salonunda vatandaşlar, müşterilere spor yapma amaçları soruluyor ve amaçlarına uygun çalışma programı hazırlanıyor. Tüm müşteriler, antrenör eşliğinde, profesyonel hazırlanmış çalışma programları ile çalışıyor. 2. derece fitness antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni olan Rahman Akyüz, yakında 3. dereceye ulaşarak Torbalı’da bu kademeye ulaşmış tek antrenör olma unvanını kazanacak.