28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

11 Kasım 2017, Cumartesi 10:32

MEZARLIK SALDIRGANINA PANKARTLI BEDDUA

Geçtiğimiz ay Kuşçuburun Mezarlığı'na yapılan saldırı ile yaklaşık yüz mezarın mezar taşları kırılmıştı. Güvenlik güçlerinin soruşturmasına rağmen mezarlığa saldıran kişi yada kişiler tespit edilemeyince, vatandaş öfkesini beddua ile çıkardı.

Geçtiğimiz ay Kuşçuburun Mezarlığı'na yapılan saldırı ile yaklaşık yüz mezarın mezar taşları kırılmıştı. Güvenlik güçlerinin soruşturmasına rağmen mezarlığa saldıran kişi yada kişiler tespit edilemeyince, vatandaş öfkesini beddua ile çıkardı. Bir vatandaş ise bedduasını pankart ile dile getirdi. Mezarlıkta annesi yatan Ramazan Dursun isimli vatandaş, saldırıya uğrayan annesinin mezarı başına pankart asarak beddua etti.

ANNESİNİN AĞZINDAN YAZDI

Geçtimiz ay Kuşçuburun Mezarlığına saldırı olmuş ve mezarlıktaki onlarca mezar taşı kırılmıştı. Bu duruma içerleyen Kuşçuburun sakini Ramazan Dursun annesinin mezarı başına annesinin ağzından şu ifadelerin yer aldığı bir pankart astı: "Ölmüş insanların mezar taşından ne istedin. Burada yatanların bedduası tutsun sana. İnşallah Allah dertlerine derman vermesin. Sen toprağını sev, Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Pencerelerden kapılardan baktırsın" HASAN DEMİR