16 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Politika

28 Mart 2017, Salı 10:45

O DAVA BUGÜN GÖRÜLÜYOR

MHP’de kongre süreci ile ilgili olarak MHP Ordu teşkilatından Cemal Engunyurt’un açtığı kongre iptal istemi dava konusu olmuştu. MHP Eski İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu’nun kongre iptali için dava açan Cemal Enginyurt aleyhine açtığı dava bugün saat 10’da Ankara 3. Asliye Hukuk mahkemesinde görülüyor.

MHP’de kongre süreci ile ilgili olarak MHP Ordu teşkilatından Cemal Engunyurt’un açtığı kongre iptal istemi dava konusu olmuştu. MHP Eski İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu’nun kongre iptali için dava açan Cemal Enginyurt aleyhine açtığı dava bugün saat 10’da Ankara 3. Asliye Hukuk mahkemesinde görülüyor. Davadan nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor. MHP’de kongre sürecinde Yine Tosya ve Gemerek mahkemeleri tarafından kongre iptali için dava açılmıştı. MHP Eski ilçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu bugün görülecek dava ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.

EVRENSEL HUKUKA GÜVENMEZ İSTİYORUZ

Yurdadoğ Mutlu dava ile ilgili olarak gazetemize şunları söyledi ‘’ Hukuka olan güvenimiz tam değil. Maalesef tek taraflı bir yargı sistemi var. Bu dava direkt AKP iktidarının ve Adalet Bakanlığının taraf olduğu bir dava. Ama biz yine de evrensel hukuka güvenmek istiyoruz. Daha önce kongre iptali kararı veren Tosya ve Gemerek mahkeme başkanları iktidar tarafından iyi yerlere atandı. Bunu da biliyoruz’’