17 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

12 Eylül 2017, Salı 10:53

O SENDİKAYA BAĞLI PERSONEL TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sen Torbalı Devlet hastanesinin de bağlı olduğu İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile toplu sözleşme imzaladı.

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sen Torbalı Devlet hastanesinin de bağlı olduğu İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile toplu sözleşme imzaladı. Öz Büro İş Sen İzmir İl Başkanı Metin Durur, “Beklediğimiz, 2 yıldır her satırında alın terimiz olan toplu iş sözleşmemiz çıktı. İlk 6 ay yüzde 4, ikinci 6 ay ise yüzde 8 zam alacağız” dedi.

1400 SENDİKA ÜYESİ FAYDALANACAK

Türkiye tarihinde bir ilki daha başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Metin Durur, , İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı kurumlarda çalışan yaklaşık 1400 sendika üyesinin yararlanacağını söyledi. Durur, “Tek derdi insan onuruna yakışır bir düzen kurmak ve güler yüzlü insanlar olan Öz Büro İş Sendikası İzmir İl Başkanlığı olarak girdiğimiz her mücadeleden zaferle çıktık. Rabbime şükürler olsun ki bizleri değerli üyelerimize karşı mahcup etmedi ne uzak diyarlarda yazılan senaryolar, ne de karanlık odalarda kurgulanan kirli oyunlar bizleri yolumuzdan döndüremedi.” diye konuştu.