29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

2 Mart 2017, Perşembe 08:30

ORAL GAZETEMİZE KONUŞTU '' ÖNCE EVET MÜCADELESİ SONRA ADAYLIK ''

MHP olarak referandum sürecine kilitlendiklerini ifade eden Oral, ülkenin selameti için referandumdan evet sonucu çıkmasını beklediklerini ifade etti. Referandumdan sonra olağan ilçe kongrelerinin gerçekleşeceğini söyleyen Muhammed Oral, gazetemiz aracılığıyla kongrede ilçe başkanlığı için yeniden aday olacağını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral, partisinin ilçe kongrelerinin referandumdan sonra gerçekleşeceğini açıkladı. MHP olarak referandum sürecine kilitlendiklerini ifade eden Oral, ülkenin selameti için referandumdan evet sonucu çıkmasını beklediklerini ifade etti. Referandumdan sonra olağan ilçe kongrelerinin gerçekleşeceğini söyleyen Muhammed Oral, gazetemiz aracılığıyla kongrede ilçe başkanlığı için yeniden aday olacağını açıkladı.

GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE SÜRDÜRMEYE ÇALIŞIYORUM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından ilçe başkanı olarak atanan Muhammed Oral, atanarak geldiği başkanlığı seçilerek sürdürmek istediğini ifade etti. Oral, "Partimizin geçirdiği çok hassas bir süreçte, genel merkezimizin ve il başkanlığımızın takdiri ile ilçe başkanı olarak atandım. Çok şükür ki bu süreçte üzerime düşen görevi en iyi şekilde yürütmek için elimden geleni yaptım. Şimdi de partili kardeşlerimiz tarafından seçilerek bu görevi sürdürmek için adayım" dedi.

14 YAŞINDAN BERİ TEŞKİLATIN FERDİYİM

14 yaşından beri Milliyetçi Hareket Partisi'nin ferdi olduğunu ifade eden 37 yaşındaki Muhammed Oral, "Ben çekirdekten ülkücü olarak yetiştim. 14 Yaşında iken teşkilatın içine girdim. Lise çağımda Torbalı Ülkü Ocağı'nın bir ferdi oldum. 2011 yılında devraldığım görevi genel merkezimizin takdiri ile ilçe başkanlığına atanıncaya kadar sürdürdüm. Göreve geldiğim günden beri partime en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyorum. Teşkilatımızı eskisinden daha güçlü hale gelmesi için çalıştık. Karakuyu ve Ayrancılar'a teşkilat binası açtık. Her mahalleye bir mahalle temsilcisi atadık. Mahalle teşkilatlarımızı güçlendirdik. Davet edildiğimiz her düğün ve mevlide iştirak ettik. Düzenlediğimiz konser ile Ahmet Şafak'ı partililerimizle buluşturduk. Nasip olursa çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi. HASAN DEMİR