20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Politika

16 Şubat 2017, Perşembe 09:44

SAADET PARTİSİ KADIN KOLLARI GAZETEMİZE KONUŞTU'' HERKESİ ÇALIŞMALARIMIZA BEKLİYORUZ ''

Saadet Partisi Torbalı Örgütü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her Çarşamba günü saat 13’de kadın kollarının parti merkezinde toplantı yaptığı Saadet Partisi Kadın Kolları başkanı Ayşe Yeşilbaş çalışmaları hakkında gazetemize bilgiler verdi

Saadet Partisi Torbalı örgütü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her Çarşamba günü saat 13’de kadın kollarının parti merkezinde toplantı yaptığı Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeşilbaş çalışmaları hakkında gazetemize bilgiler verdi. Anayasa referandumu için hayır kampanyasına destek vermek için saha çalışmalarına da başlayacaklarını ifade eden Yeşilbaş Torbalı’nın kadınlarını her Çarşamba partilerine beklediklerini ifade etti.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Şehitler haftası ve Eski Genel Başkanları Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü nedeniyle de çalışmaları olduğunu ifade eden Yeşilbaş gazetemize şu açıklamaları yaptı. ‘’ Şehitler haftası nedeniyle pazartesi günü hatimimiz olacak. Hatimleri bugünden arkadaşlara dağıttık. İnşallah pazartesi günü ifa edeceğiz. Torbalı’da ki tüm kardeşlerimizi çalışmalarımıza bekliyoruz..