29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

17 Ağustos 2017, Perşembe 10:39

ŞAMPİYONLUK KUPASIYLA TEŞEKKÜRE GİTTİLER

Torbalı’da faaliyet gösteren Ekoten Firması turnuvalar için sponsorluk yaparak ilçedeki genç sporcuların umudu olmaya devam ediyor.

Torbalı’da faaliyet gösteren Ekoten Firması turnuvalar için sponsorluk yaparak ilçedeki genç sporcuların umudu olmaya devam ediyor. Ekoten’in sponsorluk desteğiyle geçtiğimiz günlerde düzenlenen Uluslararası Altın Safran Karate Şampiyonası’na giden genç sporcular ve antrenörleri Ekoten’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ekoten Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk uluslararası turnuvada 1.olan Ali Koyuncu ,2. olan Umut Kuzgun, antrenörler Levent Dereboylu, Erdem Dereboylu ve Hamdi Kuzgun’u ağırladı. Sporcuları ve antrenörleri başarılarından ötürü tebrik eden Sabri Ünlütürk, kendilerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Levent Dereboylu “Yalnız olmadığımızı biliyoruz”

YENİ YETENEKLER ÇIKMALI

Torbalı’da çok sayıda yetenekli sporcu bulunduğunu ancak bu sporcuların maddi yetersizlikler yüzünden kariyerlerini ileriye taşıyamadıklarını belirten mücadele sporları antrenörü Levent Dereboylu “Sağolsun Sabri Bay gibi spora ve sporcuya duyarlı büyüklerimiz sayesinde il dışında gerçekleştirilen turnuvalara iştirak edebiliyoruz. İyi ki yanımızdalar. Artık yalnız olmadığımızı biliyoruz. Kendisine sporcularım ve şahsım adına müteşekkirim” dedi.