28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

13 Mart 2017, Pazartesi 14:00

TORBALI BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ İLE GURUR DUYDUK

Dün akşam saat 19:00 da Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan ve 2-2 berabere biten karşılaşma sırasında Bjk Tv ara ara Torbalı Beşiktaşlılar Dernek binasına periscope üzerinden canlı yayın ile bağlandı.

 Dün akşam saat 19:00 da Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan ve 2-2 berabere biten karşılaşma sırasında Bjk Tv ara ara Torbalı Beşiktaşlılar Dernek binasına periscope üzerinden canlı yayın ile bağlandı. Beşiktaş’ı 1-0 öne geçiren golden hemen sonra Torbalı’ya bağlanan Bjk Tv'de, Türk Bayrakları ve Beşiktaş Bayrakları ile gol sevincini yaşayan taraftarların dışında ekranları başındaki on binlerce Beşiktaş taraftarı Torbalı’dan sürpriz bir mesaj ile karşılaştı.

TÜRKİYE’NİN EN FAZLA VERGİ VEREN İLÇESİ TORBALI’DAN HERKESE MERHABA

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği, Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından Bjk Tv'yi seyreden on binlerce Beşiktaş taraftarına canlı yayında “Türkiye’nin en fazla vergi veren ilçesi Torbalı’dan herkese merhaba” mesajı yayınladı.

Övünç Demir: Torbalı hak ettiği konumda değil…

Dernek Başkanı Övünç Demir: “Torbalı hak ettiği konumda değil. Torbalı'nın ülke ekonomisine yaptığı katma değeri; genel ve yerel iktidar kültür, eğitim, spor, kentleşme, ulaşım, altyapı vb. alanlarda şehrimize yeterince getiremiyor. Türkiye’de, Torbalı denildiği zaman akıllara ne yazık ki intiharlar, evlilik programlarına katılan şahıslar ve kendi heykelini yaptıranlar geliyor. Torbalı’nın bu imajını değiştirmek ve Torbalı’ya hak ettiği saygınlığını kazandırmak için elbirliği ile çalışmamız gerekiyor. Biz BJK TV ekranlarında memleketimize ilişkin bir farkındalık yaratmak istedik.

''Bir sivil toplum kuruluşu olarak dileğimiz; Torbalı'nın hem imajının hem de hizmet standardının hakkettiği yere gelmesi. Bu nedenle Torbalı; İzmir'in çöp dökme sahası olma ihtimali ile anılmamalı. Ya da şehri ortadan ikiye bölen işlevsiz metro istasyonunu yer altına almak bu kadar zor olmamalı. Torbalı'nın bu ekonomik gücüyle hedefleri olmalı. Sanayisi ve ekonomisiyle büyüyen Torbalı'da üniversite kurmayı hayal edip uygulamalıyız. Bugün yayın öncesi dernek yöneticilerimiz ile yaptığımız toplantı esnasında ilçemiz için böyle bir mesaj yayınlama ihtiyacı duyduk. İnşallah bu bir başlangıç olur. Türkiye ekonomisine en fazla vergi ödeyen ilçemiz kısa zamanda hak ettiği değeri bulur.” dedi.