24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

18 Kasım 2017, Cumartesi 11:44

TORBALI'DA 1 YAŞINDA ÇOCUĞUYLA SOKAKTA KALAN ÇİFTE YARDIM ELİ UZANDI

Daha önce 1 buçuk yaşındaki çocukları ile sokakta kalmaları ile gündeme gelem Fikret ve Güllü Durmuş çiftine uzatılan yardım eli ile Durmuş Ailesi rahata kavuştu.

Daha önce 1 buçuk yaşındaki çocukları ile sokakta kalmaları ile gündeme gelem Fikret ve Güllü Durmuş çiftine uzatılan yardım eli ile Durmuş Ailesi rahata kavuştu. Ailenin küçük çocuğu ile sokakta kalmasına gönlü razı olmayan bir hayırsever, kendisine ait olan boştaki evini bedelsiz olarak Durmuş Ailesi’ne verdi. Kışın soğuk havalarda başını sokacak bir ev bulan Durmuş Ailesi şimdilik huzur içinde uyuyorlar.

KAYMAKAMLIK TAKİBE ALDI

Konunun gündeme gelmesinin ardından Torbalı Kaymakamlığı da aileye yardım eli uzattı. Ailenin akıbetini yakından takip eden Torbalı Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla aileye yardımda bulunuyor. Hayırseverlere ve Kaymakamlık’a teşekkür eden Güllü Durmuş, “Daha önce bebeğimizle birlikte sokakta kalmıştık. Sağolsun bir hayırsever bize evini verdi. Kaymakamlık ise durumumuzu takip ediyor ve yardım ediyor. Yetkililere çok teşekkür ederim” dedi. HASAN DEMİR