28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

25 Mart 2017, Cumartesi 10:28

TORBALI'DA BİR GOL KRALI

Dün ilçemize gelen eski futbolcu Tanju Çolak, Torbalılıların sevgi seli ile karşılaştı. Torbalı’ya gelen Galatasaray’ın efsane futbolcularından Tanju Çolak, Cuma namazını İmam Hatip Uygulama Camii’nde kıldı.

Dün ilçemize gelen eski futbolcu Tanju Çolak, Torbalılıların sevgi seli ile karşılaştı.  Torbalı’ya gelen Galatasaray’ın efsane futbolcularından Tanju Çolak, Cuma namazını İmam Hatip Uygulama Camii’nde kıldı. Cuma namazı çıkışında Torbalı İmam Hatip Anadolu Lisesi bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Tanju Çolak, yoğun ilgi gördü. Başta lise öğrencileri olmak üzere öğretmenler ve diğer vatandaşlar da Tanju Çolak’la sohbet edebilmek ve fotoğraf çekilebilmek için sıraya girdi.

YÜZLERCE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

İki yıl önce bir firmanın reklam tanıtımı için Torbalı’ya gelmiş olan Tanju Çolak, yine Torbalılılardan aynı ilgiyi gördü. Efsane futbolcu, kendisine gelen hatıra fotoğrafı ve selfie ricalarını geri çevirmedi. Tanju Çolak, öğrenci, öğretmen ve cami cemaati ile tek tek fotoğraf çektirdi. Ancak fotoğraf kuyruğu çok uzayınca Çolak, fotoğrafları toplu çektirmeye başladı. Çolak’ın hayranları ünlü futbolcuyu yaklaşık yarım saat bırakmadı. HASAN DEMİR