28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

24 Mart 2017, Cuma 17:27

TORBALI’DAN BİSİKLETÇİLER GEÇTİ

Bu yıl ilk kez gerçekleşen İzmir’in fethi kutlamaları kapsamında Çaka Bey bisiklet yarışları düzenlendi. Türkiye Bisiklet Yarışları Federasyonu tarafından düzenlenen bisiklet yarışına çok sayıda bisiklet sporcusu katıldı.

Bu yıl ilk kez gerçekleşen İzmir’in fethi kutlamaları kapsamında Çaka Bey bisiklet yarışları düzenlendi. Türkiye Bisiklet Yarışları Federasyonu tarafından düzenlenen bisiklet yarışına çok sayıda bisiklet sporcusu katıldı. Yoğun ilginin gösterildiği İzmir Çaka Bey Bisiklet Yarışları, İzmir Konak Meydanı’ndaki saat kulesi önünden başladı. İzmir’den Kemalpaşa’ya giden bisiklet yarışçıları, Kemalpaşa’dan Torbalı’ya geldiler. İlçemizden geçerek Selçuk’a giden bisikletçilerin son durağı ise Meryem Ana oldu.

KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Bu yıl birincisi gerçekleşen İzmir Çaka Bey Bisiklet Yarışları güzergahına Torbalı da dahil oldu. Konak’tan Kemalpaşa’ya giden bisiklet yarışçıları Torbalı’dan da Selçuk’a geçti. Bisikletçilerin ilçemizden geçişi sırasında birçok Torbalılı yol kenarında durarak bisiklet yarışçılarını izledi. Yarışan bisikletçilerin güvenliğini sağlamak için Torbalı polisi tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Yarışçıların Torbalı’dan geçişi sırasında Kemalpaşa Kavşağı trafiğe kapatılarak araçların geçişi bir süre engellendi. Bu sırada akıllı kavşakta dört yönlü trafik sıkışıklığı meydana geldi. HASAN DEMİR