19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

19 Eylül 2017, Salı 12:27

TORBALILI CELAL 11 YAŞINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Torbalılı Celal Süngür, henüz 11 yaşında Türkiye şampiyonu oldu. Boyundan büyük bir başarıya imza atan Celal Süngür, Torbalı’ya büyük bir gurur yaşattı.

Torbalılı Celal Süngür, henüz 11 yaşında Türkiye şampiyonu oldu. Boyundan büyük bir başarıya imza atan Celal Süngür, Torbalı’ya büyük bir gurur yaşattı. İlçemizde 5. Sınıf öğrencisi olan Celal Süngür, küçük yaşta başladığı Uzakdoğu dövüş sporlarından Ju Jitsu’da gelecek vaat ettiğini, 16 – 17 Eylül’de İstanbul’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında kanıtladı. Türkiye’nin her yerinden sporcuların katıldığı şampiyonada 11 yaşındaki Celal Süngür, rakiplerini alt ederek kendi klasmanında Türkiye şampiyonu oldu. Gelecekte dünyanın en iyilerinden biri olacağını kanıtlayan küçük şampiyon, şimdiden adını tarihe yazdırdı.

OKULU ONU DESTEKLEYECEK

Bu yıl Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nda 5. Sınıfa başlatan Celal Süngür, başarısıyla herkese gurur yaşattı. Okulu, onun bu yeteneğini daha ileri taşımak ve desteklemek için bu sporu öğreten bir eğitmenle anlaşarak okul takımı kurdu. Küçük şampiyon şimdi hem derslerine çalışarak iyi bir öğrenci olmak için hem de okul takımında alacağı eğitim ile milli sporcumuz olmak ve Türkiye’ye madalyalar kazandırmak için çalışacak. HASAN DEMİR