24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Şubat 2020, Cuma 10:29

TORBALI'NIN 40'LIK DELİKANLILARI ÜST LİGE ÇIKMAK İSTİYOR

40 yaş üstü erkeklerin futbol oynaması için kurulan Masterler Ligi’nde forma giyen Torbalı Masterler takımı, ligin ikinci yarısında fırtına gibi esiyor. Futbol düzeyine göre İzmir içi, bölgesel ve ulusal liglere sahip olan Masterler Ligi’nde iddialı bir yere sahip olan temsilcilerimiz, şampiyonluklar elde ederek en üst lige çıkmayı hedefliyor.

BİR ÜST LİGE ÇIKIYOR

Geçtiğimiz yıl Zeynel Abidin Fidaner'in önderliğinde 40 yaş üstü erkeklerin yeşil sahalara dönmeleri amacıyla kurulan Torbalı Masterler, kısa sürede önemli başarılar elde etti. Takım içerisindeki uyumun sağlanması ve rakiplerine maçlarda üstünlük sağlamak isteyen futbolcular, her fırsatta antrenmanlara katılarak yaptıkları çalışmalar neticesinde Süper Masterler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

SON RAKİBİNİ DE DEVİRDİ

Torbalı Masterler, son haftalarda çıktığı maçlardaki başarısını Karabağlar Nergiz Masterler  karşısında da korumayı başardı. Masterler Ligi’ndeki temsilcimiz hafta sonu oynanan maçta rakibini 1-0'lık skor ile yendi. Torbalı Masterler aldığı 3 puan ile sezonun bitmesine iki hafta kala Süper Masterler Ligi’ne çıkmayı garantiledi. Zeynel Abidin Fidaner, takımın kısa bir sürede elde ettiği başarıyı oyuncuların disiplinli bir şekilde çalışmasına bağlayarak "Torbalı Masterler takımımız henüz kurulalı bir yıl olmamasına rağmen lige oldukça iyi bir şekilde uyum sağladı. Takım arkadaşlarımızın fedakarlık yaparak antrenmanlara katılması ve öz verili bir şekilde çalışmasıyla Süper Masterler Ligi’ne çıkmak için yeterli puanı aldık. Ligin bitimine iki hafta kala böylesi bir başarı elde etmek yeni kurulan bir takım için çok önemli bir başarı. Maçlara ve antrenmanlara katılarak Torbalı Masterler takımının ilerlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. HASAN DEMİR